Si të filloni një luftë në 5 hapa të thjeshtë

.http://www.javanews.al/si-te-filloni-nje-lufte-ne-5-hapa-te-thjeshte/

Nis luften, e në atë moment ideja e murit duket me pak stupid…

Ndoshta nuk eshte dhe aq avdall sa duket .koreanet e veriut duket se i trembi me emerimet e hardliners I ka bere te mendojne se e ka luftes megjithemend.