Si të mbrohemi nga "bullshiti" mediatik

1 Like

Po ja mund te fillojme duke mos pagu me me taksat tona Fendri Gungen dhe ushtrine e tij. Mund te fillojme nje fushate denigrimi publik dhe fizik te cdo ushtari mediatik te politikaneve.
Per pjesen e dasmave e thashethemeve te dhipsave, po s’i klikume do zhduken.

1 Like