Si vriten shqiponjat ne Shqiperi

Duhet bere nje ligj: denim me vdekje kush vret ponjat

Kjo lejohet te ndodhe se ne shqiperi aktivistet e mjedisit jane teper te preokupuar me gjuetine e balenave nga danezet ne ishujt faroe .

1 Like

Shqiponja eshte pjese e mjedisit dhe si pasoje nuk gezon respektin e njerezve tone. Detrat, lumenjte e pyjet jane bere copash dhe nuk di te kete dale njeri para ligjes. Po te ishit ne Tirane per Diten e Veres (dite qe supozohet te jete per ambjentin qe rilind ne pranvere) do e dallonit se sa rende jane njerezit nga ky aspekt. Te gjithe Majkell Xhordana duke tentuar tre-piksha :D.
Ndersa ky Auroni qe mesa di eshte pjese e institucioneve qeverisese duhet te beje me shume sesa thjesht paraqitja e ketyre bemave ne facebook. Tek e fundit po nuk nisen nje fushate zyrtare informimi/denimi ata qe kane pak ne dore, kush do e nise? Per mua personalisht demtimi i ambjentit duhet te kaloje ne kod penal.

Me duket se nje ligj per kompesime ne te tilla raste ekziston! Barinjte nuk e dine kete dhe kerkush nuk i ka informuar, (dhe as ka per ti informuar as ne te ardhmen!), keshtu barinjte vrasin nje shpend te ralle, gazetaret shesin lajmet sensacionale!

Per cfare kompensimesh e ke fjalen?