Singularity u shty

Njeri ka shkruar ne analogji me librin e Ray Kurzweil "Singularity po afron" nje tekst mbi ndikimin e teknologjise mbi Enri Fugen dhe imazhin virtual te Edi Rames. Teksti eshte humoristik por permban nje filozofi te tere mbi audiencen e sotme virtuale dhe ngre pikepyetje mbi vendndodhjen e pushtetit te sotem politik, fushen e betejave.

Sipas Gramshit, nje filozof italian neo-marksist, fushe-beteja e ideve ishte ne shoqerine civile, dhe sot ajo ndodhet kryesisht online. Keshtu qe Rama & Co. e kane zhvendosur betejen per zemrat dhe mendjet e shqiptareve ne Facebook.

1 Like

Sa inaçor dhe ky Pjeri ! Per inat te Rames tani shkruan dhe kunder Gufes.

Vlonjato, nuk eshte shkrimi im, por mua me pelqeu shume :grin: aq me teper qe ironizonte Palloshin.
Ka mundesi qe autori te jete Bulkthi jone i Peshkut, ose Vehbiu i Peizazhe-s.