Skenare te reformës zgjedhore

Ky gazetar, gjithmon me ka pelqyer me pyetjet pikante qe iu ka bere politikanve shqiptare. Edhe ketu ky shtron pikpyetje te shumta, qe na çojne ne pikpyetje te tjera;

  1. Pse PD ose me sakte Basha, kerkon kete gje.
  2. Ku na çon kjo gje.
  3. A jane ndigjuar partite e tjera per ligjin elektoral.
  4. Pse ky gazetar, ve ne dyshim propozimet e Bashes.
  5. A ka mendime se si mund ti jepet fund maskarades se zgjedhjeve.

huh, pyetje elementare per ne qe kemi lexuar librin

Meqe e ke lexuar Librin , Manjola, pregatitu per Intervisten e Mijvjeçarit, qe do te thote, te me dergosh pyetjet avash-avash, se vitin tjeter delin ne skene pergjigjet.

Problemi qendron se Shqupi eshte ne Kaos. Propozimet e sistemit elektoral nga Basha nga shume Demokrat shihen si te demshme per Shqupin.
Ky tipi ka qene keshilltar i Salih Qenefit dhe sot e kritikon forte variantin maxhoritar preferencial qe propozon Basha.