Sondazhi: 70 % e të rinjve shqiptarë kërkojnë të emigrojnë në një vend të BE-së

bravo.
rini e shendosh , kjo eshte detyra e saj ,gjithe boten e ka perpara …

Edhe nje premtim tjeter I mbajtur .Faleminderit Rilindje :blush:

Kush ka boten ngapara, ka kozmosin ngambrapa - i Modhi :smiley:

Ka kredi kozmike ngambrapa meqe s’ka krijuar kapital kozmik ngapara :stuck_out_tongue:

1 Like

arriti me ne fund 70% qe duan te ikin, a ha, s’paska gjo ne vije ai ven, eehhh mer rivdekje (m’falni, rilindje) çfar i bone atij populli,

Nuk qe nje sondazh tjeter qe u vu para nja ca ditesh qe tregonte optimizem per te ardhmen me Shqiperi me shume krahasuar me vende te tjera ne Evrope?

mvaret se ku e bo sondazhin, po e bone ne tirane, diku andej nga blloku e komuna e parisit, del qe shumica duan te rrijne, e po e bone andej nga zonat e tjera apo qytetet e tjera, del qe shumica duan te ikin nje ore e me pare.

1 Like

Shume mire te ka rene ne mend Pjer. Kjo shpjegon dhe sjellen e shkerabes.

e di qe me ka marre malli per shkaben, pavarsisht se ju te gjithe u grriceshit me te :grinning:

Ketu e ke, shko pershendete ne privat.

mos keni merak te gjithe qe kane komentu per nje kohe relativisht te gjate i keni te pranishem ketu ne Peshk vetem si lexues, pa komentuar, ne mos me nick te ndryshuar. Tregues per kete eshte fakti qe here pas here ndonjeri nuk e mban veten dhe futet ne valle me komentime politike qe te haje tumin e tij si dikur. Shembull te fresket keni Katrorin qe mbas shume muajsh qe kishte lene drogen, dje nuk ju durua me qendrimi intelektual galiç tu dhi mçef mbas ferre, dhe doli ne drite duke bere nje siringe antikomuniste e ha e ha e ha ha ha eskrementin e tij.
Komentimi ne rrjet eshte si droga, eshte nje ves qe nuk hiqet kollaj.

1 Like