Stafi shqiptar i restorantit, shpëtoi jetën e klientëve darkues

Ndodhi ne Cafe Brood ne Londer ku pronari bashke me stafin u zune rrugen terroristeve me thika duke shpetuar ne kete menyre jeten e kleinteve. Ne kete artikull per The Sun pronari i Cafe Brood permend kater shqiptaret qe punojne me te, te cilet moren situaten ne kontroll ate nate dhe larguan terroristet nga restoranti.

1 Like

e tepruar kjo vetkenaqsia dhe mburrja kolektive ne kete rast. Nuk ngeli njeri ne fb pa i bere share nje website te shqiptareve ne UK qe e ka 100fishuar me shume gjasa gjithe ndodhine

sidoqofte bredhi cer halli ke ti , leri me robt te kenaqen

Se mos eshte pa letra dereziu dhe eperzejn e :smile:

1 Like

simas perkthimit tim , nder te tjera:

…" 4 shqiptaret…jan mesuar te menaxhojne sepse jan trajnuar ne ushtri dhe jan RRITUR(!) me kete lloj konflikti(?!)…

dy gjona jan: ose Google Translate ma ka perkthyer gabim, ose kta qe kenaqen me kete lajm fluturojn me pras ne byth ne drejtim te gropes mutit.