Streha për gomerët e plakur në Bullgari i shpëton ata nga therja

Po me ca do e bejne sallamin ne Shqiperi tani?

gomeret jane e ardhmja e Botes…:grinning: - investoni te obligacionet e gomereve!!.. se CO2 na la ne balte (ku eshte ai Pjeri kur duhet)… http://www.kosova-sot.info/lajme/140737/pse-po-blen-kina-te-gjitha-rezervat-globale-te-gomareve/

1 Like

Bullgaria, streha e fundit e maskarenjeve… dhe gomereve…:joy: :joy:

Pak kemi gomeret tane po do merremi edhe me ata te Bullgarise tani!

Dmth gomeret jane bere me azile ku shijojne vitet e lumtura te pensionit.

1 Like

Ai shtoi se shpesh pronarët derdhnin lot kur dorëzonin gomerët e tyre në strehë, duke e bërë këtë “një moment shumë të veçantë”.

Te dhimbset evlati…sidomos kur eshte gomar.
Nje peshk ne akuarium dhe te rreh zemra kur nuk leviz, kujton se ngordhi, pale sa te mund te te dhimbset gjithe ai gomar, me ate pamjen e tij te vojtur e te paditur. Pergezime bullgareve qe tregojne kaq dashuri per kafshet.

1 Like

Me mire gomar ne Bullgari sesa i moshuar ne Albani

Thone qe do i mledhin kinezet go-mar et per ilace. Prandaj po fshihen,

po ktyre deputeteve te parlamentit shqiptar, kur do t’u vije dita?