Sulm terrorist Londër

Vetem nje gje , shembujt qe dhash jane te trashe vulgare ne fakt brenda ka conceptin e. mendjes dhe trupit ! Kush e komandon trupin ? Politika eshte loja me trurin per tu perfeksionuar organet qe I japin funksion Trupit !

https://a.msn.com/r/2/BByDgHA?m=en-us&ocid=News

Vetem ne Antverpe jo :frowning:

Ku eshte Pjeri?

Asigjo me rendesi djema, nje tunezian, qe shiste arme, iu fut bulevardit me shpejtesi, dhe diç me tutje, policia e arrestoi.

Tunizian qe shiste arme?
Eshte e lejuar armembajtja ne Belgjike?

Jo-jo i nderuar, veç me leje nga policia.