Tafmaja e madhe të lë pa gjë (“TENET” – film amerikan me regji të Christopher Nolan

1 Like

me tamom qe tafmoja e modhe te le pa gjo, se nuk mjafto qe je komunist, por do me qene ene social-demokrat suedez, pa le masanej tafmoja e modhe per me qene ene i krishtere disident i pagezuar nga Tarkovskij.

Per te qene i sinqerte deri ne fund, më duhet të pranoj se vetë filmi eshte i sinqerte

edhe kjo si palindrome

Dje TENET ka dale ne kinemate amerikane :no_mouth:

me kete rast kushedi sa tonelata popcorn do te mbllaçisin nofllat amerikane dhe kushedi sa tonelata material do te pompojne zorrat e trasha po amerikane duke pleheruar token e Botes se Re te bekuar nga Zoti me liri.