Takim mbas pushkatimit

https://shqiperiaebashkuar.al/2017/06/takim-mbas-pushkatimit/

tregimin e lexova deri ne mes, me pelqeu dhe doja te lexoja deri ne fund, mirpo nje tv ketu me ze te larte, nuk te linte te lexoje, biles edhe tani qe shkruaj, te shqeteson. Nuk ka noi opsion ti ulet zeri.

Tregim I dhimbshem .im ate gjithnje tregonte se shkolen e kishte prej nje drejtori shkolle I cili Refuzoi kerkesen e hafijeve te sigurimit per ta perjashtuar pasi I futen babane ne burg .

Po ule zerin e comp tend o Pjer :slight_smile:

dhe une budallai kerkoja zerin/mikrofonin tek figura e tv :laughing:

1 Like