Të garantosh fjalën e lirë

1 Like

Pse është trembur vehbiu i sorrosit?? Çne libet pro censurës??
Apo dështoi procesi i albëzimit !
E bëri cop cop kombëtarizmin dhe tani po fshihet !!
Rri aty se mirë je! Shiko mut-chin dhe ljubon si janë katandisur!
Më keq se alba!
Jeni shumë lart dhe nuk ju kupton njeri. Kjo është, prandaj don’t worry :albania: