Të paktën 366,000 vende pune janë hapur në Shqipëri, po të besosh Ahmetajn

Edhe thone nuk jane mbajtur premtimet, kane goj e flasin palè.

Po si nuk i kane mbajt premtimet! Jo vetem qe u punesuan 360 000 persona por dhe ai 300 000 tjeter qe ngeli u dergua jashte Shqiperise me punesim. Ndersa ndonje i pashprese, jo i shkathet apo dédé u sistemua ne burg. Ne rruge tani shikon vetem miza dhe qene qe rrine kot. Te tjeret jane ne pune!

Pertoj ta lexoj, por nese ne punesim futen e punet sezonale, pra te perkoheshme ose edhe vetem njehere, shifra mua me del e sakte. Vjet kanabisit ju bon sherbimet si jo me mire. Me mbjellje, vaditje, rruajtje, korrje, tharrje dhe amballazhimi. E keto,per vete kushtet specifike te kultivimit ne ilegalitet, kryhen kryesisht me krahe, pra me fuqi punetore.

http://media.photobucket.com/user/funnymations/media/funny-soccer-animation-1.gif.html

1 Like

300 mije eshte vec numri i punsum nga PS. Shto ktu dhe 550 mije qe ka punsu LSI dhe ja ku u bo loja. E kishin thene qe ky plani i pare 4 vjecar kish per te dhene rezultate te dukshme

1 Like

" …Sokol Balla: Pse nuk mendoni një fare legalizimi të kapitaleve të biznesit, një pjesë shumë e madhe parashë sot janë të paformalizuara dhe mund të jenë nëpër shtëpi dhe arka kursimi, pse nuk e mendon qeveria legalizimin e këtij kapitali?

Ahmetaj: Është delikate si çështje që të amnistosh kapitalet. A do të ishte një gjë e duhur për ta bërë? Do të ishte nëse do të kishte konsensus politik.

Sokol Balla: Pse nuk e kërkoni?

Ahmetaj: Nuk e kemi dhënë në opozitë dhe nuk e kemi kërkuar në pozitë. Mendojmë që do të duhet të ecim me disiplinimin fiskal dhe ndoshta në mandatin e dytë mund të ketë një nismë për të kërkuar konsesus politik për amnistimin e kapitaleve. Nuk besoj se do të ishte një gjë e gabuar…"

Keta sikur kane lexuar VQ mer jahu :slight_smile:

jane hapur 366.000 vende pune e jane mbyllur 400.000, po pak rendesi ka kjo

1 Like

u hap edhe nje tjeter

Ne flasim me gjuhen e fakteve,nese ju keni fakte alternative,tjeter pune.

ditet kur lajme te tilla zinin ballinen e ppu

kta nxjerrin lajmet e para 20 viteve, o vlla
@Vlonjat

Nc nc plz qr pz vk lol lol lol qr qj …se ne kohen e saliut…