Tëndit e nga hundët, apo turkut?

Alo, hotel… ne radhime?
Po vlla, me se te ndihmoj?
Jam i interesuar per 10 ditet e fundit te gushtit ne hotelin tuaj. Keni dhoma te lira ne datat 21-31?
Ja te shoh vella se fluks i madh kemi shume pune.
Zor eshte vella, po do bejme dicka.
Po mire sa jane dhomat dhe cfar perfshin ne cmim?
-55 euro per ty se un pa 60 nuk i jap ne gusht. Ke te perfshir mengjesin edhe nje cader me dy shazllona.
Po ndonje paisje per te gatuar ne dhome se kemi nje femije te vogel?
Po e gjejme nje petrogas.
Edhe ti ben llogarite:

 • 10x55=550
 • karburant makines qe te levizesh 80 euro
 • dreka plus darka mesatarisht 90 x10.5= 945 euro
  -100 euro do i besh noi kafe noi budallik kalamajve, po do vije noi shok a familje te te takoje po nj shsihe vere te mire per pas darke rrumbullakose 1700 euro.
  .


  Aloo oo Turqia?
  Aljo, gyle gyle arkadash kemi pushime qe ça t’hash 1850 euro qe te vish ketu me u trash 10 net 11 dite si Ali pash…
  Ore dale se ai i pari me tha 9 here vella po spangon ne fyt ma la…
  u pa puna do dalim banjo dielli te liqeni.

As tendit as turkut, vetes tende beji qejfin. Nqs te leverdis ne Turqi… shko shplodhu e shijoje.

1 Like

Leku leter eshte, po shko kaloi pushimet te velllai :wink:

Po te shkosh te vllai ne radhime me kalamajte do te duket cdo dite si dite pune e jo si dite pushimi e do shfrysh cdo mbremje uhhh kur po pushoj. Pyet gruan do zgjedhi direkt Turqine e shkreta…gatimi i gatshem e sa yummy ambjente sa te duash per femijet e nuk lodhesh per asgje.