The Economist: Rusia po bën rrëmujë në Ballkan, mbase, s'dimë gjë me siguri

Revista angleze dyshon se rusët po përzihen në punët e brendshme të Serbisë e Malit të Zi. Atentat i mundshëm ndaj kryeministrit serb dhe puç gjatë zgjedhjeve

Konkluzioni më interesant i artikullit: shumica e artikujve në mediat popullore serbe e malazeze janë të pavërteta.

1 Like