The Economist: Shqiptarët vendin e parë për përdorimin e kokainës

eehhh ç’budallenj mban kjo bote, gazetar rombythje, qe nuk e dijne se ne shqiperi, kalohet kokaina, vend tranzit, dhe jo vend perdorues,
se e perdor palloshi dhe miqte e tij, nuk do te thote se e perdorin te gjithe,

… pjeserisht, edhe sepse eshte nje vend domethenes tranzit per drogen afgane - thote economist-i

Ti Pjer ku e di sa e perdorin?

Te jete pleksur edhe shkaba yne :blush:

http://www.balkanweb.com/site/shifrat-shqiperia-e-para-ne-ballkan-per-cmimin-me-te-lire-te-kanabisit-e-kokaines/