Thërriten "koordinatorët Dixhital"

Mediat kryesore ne Shqiperi dje botuan nje imazh te mesazhit Whatsapp qe, sipas mediave, deputeti Socialist Alfred Peza u dergonte koordinatoreve te PS ne kryeqytet. Ne mesazh mund te lexohet sesi Peza urdheron aktivistet dixhitale [sic] te perhapin urgjentisht nje video qe Kryeministri Rama nderkohe e ka postuar ne Facebook. Aktivistet kane nje ore kohe te bejne “share”, dhe duhet te dijne se nje raport i aktivitetit te tyre digjital do t’i shkoje vete Kryeminstrit, z. Rama. Ne fund Fredi e mbyll me “Suksese!”, nje fare talljeje, po ta mendosh se behet fjale per pune si “share” qe cdo deficent mund t’i beje. SMS si kjo qarkullojne gjithe kohes, por eshte perfshirja e vete Kryeministrit dhe deputetit ish-gazetar ne makinen e propagandes qe hedh drite mbi menyren e mjere si funksionon kjo gerrdalle mediatike. Raporti i “shareve” duhet t’i kete mberritur z. Rama nderkohe.

Ku ehste problemi ketu? Sot mjetet dixhitale jane thelbesore ne beteja politike. Mu do me vinte keq per robte ketej pari nese marrin pasa volejbolli nga keta koordinatoret dixhital, te cilesdo parti qofshin.

Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.

Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.

o shoku pionjer Dixhtal, kur te bojsh raportin ppu sot, thuji i çik si me stil premjerit qi Thaçi i lidhi telat me z.Trump. Kshu si shkarazi se i lexo me detaj raportet Ky.

1 Like

kete do e kete bere ndonje per tu tallur…

Shkabe, te marresh urdhra nga fred peza eshte si ti lidhesh kepucet cim pekes.

Zoti nardi,zoti gjeli,zoti beni !

sa e ke rrogen shkab? sa ore ne jave rri ne zyre e sa ne pc? po telefonin sa here ne dite e karikon?

rendesi ka qe partia te mos ndihet vetem ne momentet me te veshtira

Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.

ore ne jemi kurioze te dime sa e ke rrogen, tjerat jane sekondare