Tirana do të testojë autobusët elektrikë

1 Like

shume gje e mire. shtim i transportit publik jeshil, shtim te hapesirave te gjelberta, krijimin e rugeve per bicikletat, vendosjen e parkimeve me pagese, kjo eshte rruga e duhur per te ulur ndotjen dhe rritur cilesine e te jetuarit.

3 Likes

tash vje palloshi
me libr n’dor
m’kan vjedh vizionin
tuj brtit
( vijon)

Tirana ka nevoje urgjente per metropolitane/subway po ce do qe aty, edhe po ti kishin fondet, e kane mendjen te vjedhin. Me pothuajse 1 milione banore nuk i dilet vetem me autobuze dhe meqe do ishin nentoke do shpopullonin dhe rruget ne oraret e pikut. Dy linja metroje qe ti bien kryq Tiranes do ishin ideale.

1 Like