Tjetërsimi i 36 hektarëve në bregdet, 11 zyrtarë të hipotekës dhe Aluizni-t nën akuzë

1 Like

Kurban peshqit e vegjel qe te harrohet i madhi?

kjo gje tregon se drejtesia po fuksionon ne shqiperi,

Kam te drejte une kur them Popull Hajdut???
Kapeni se si gjithi zinxhiri i Hajduteve ka funksionuar ne perfeksion e nuk ka dale nje i Ndercem te frenoje Grabitjen.

Mos ka marre toke atje dhe miku yt grava?

grava, e dashur, eshte i vetmi biznesmen i rregullt qe zbaton ligjet e shtetit shqiptar, krejt ndryshe nga shum biznesmener qe bejne zig-zage.

Je i sigurt qe eshte i vetmi? Se mos ka dhe ndonje tjeter, ndaj them, e del genjeshtar pastaj.

Ti i njeh te gjithe biznesmenet shqiptare? Nuk e dija se e njihje me dhembe e dhemballe graven qe te thuash me kaq besim se cfare lloj biznesmeni eshte ai.

I zot, sa kane vjedhur! As turku, as …as greku as serbi, as gjermoni, nuk ka vjedh kaq pasuri, sa eshte vjedh ne Shqiperi n keto 27 pranvera demokracie ! Pa shtet dhe me Ali Baben, sal Berishen ne krye ! Do I kthejne ndonje here pasurine e vjedhur ?!!

Nuk i njoh te gjithe e dashur, por per biznesin shqiptar kam hulumtuar, siç kam hulumtuar edhe kendej per biznesin perendimor, dhe me aq sa kam vene re dhe kam bere krahasime, me del se Grava eshte me ne rregull me ligjet se te tjeret atje.

Familjare te Elvisit te famshem? Nuk i besoj keto shpifje!

te paprekshmit u fundosen edhe ne Arabi