Tra la la-ja qe po degjon 9

Mirseerdhët tek tema ku mund të ndani me të tjerët muzikën që po dëgjoni.

2 Likes

https://www.youtube.com/watch?v=gV9MIQGgTEo

Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.

Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.

Korrikse, kape ket te funit italia bella italia:

Shif dhe fjalet e konges se jane me shume kuptim.

kjo eshte gruaja e Sakamotos, kompozitorit te dhjetra e dhjetra filmave !!

1 Like
1 Like

ish-radio e ores 5 e mengjesit

1 Like