Trajtesë mbi kohën dhe dritën (2)

Përsiatje mbi natyrën e kohës, dritës, qenies dhe teorinë e botës

nga Arb Elo

(vijim…)

3.

Ç’prej Ajnshtajnit, Plankut e këtejhghfhff,ggfgdgdfdffsfsnd