Trajtesë mbi kohën dhe dritën (3)

#1

ksxksjcdkjcdlvkvfdhvdfkhvflkvhfhvjfhvjfhvfjhvfjvhfdjhvfdjhvdj

#2

Jetojme ne nje univers virtual. Limiti i shpejtesise se drites tregon limitin e makines. Kur ti bejne upgrade hardwarit ne universin 2.0 shpejtesia e drites do jete me e madhe.

Si ka thene xhaxhi musku, kur sot videogames jan me grafike kaq rreale, si do jene ato pas 1000 vjetesh?

mbyllur #3
hapur #4