Tralala-ja që po dëgjon - 1

Le të fillojë muzika! :slight_smile:

Me vini nje valle tiranse. :slight_smile:

1 Like

Massive Attack - Angel

Supremacyyyyyyyyyyyyyy

I’m the voice inside your head
You refuse to hear
I’m the face that you have to face
Mirrored in your stare
I’m what’s left,
I’m what’s right
I’m the enemy
I’m the hand that will take you down
Bring you to your knees
So who are you?
Yeah, who are you?
Yeah, who are you?
Yeah, who are you?

1 Like

Fiks per peshk. Dhe nacionaliste dhe libertine me pak kozmopolitizem sa per arome.

Hajtabojm me sefte

1 Like

:coffee:

1 Like

https://youtu.be/hn3wJ1_1Zsg)

https://m.youtube.com/watch?v=WYRJ-ryPEu0&feature=share :slight_smile:

2 Likes

Keshtu i kendohet trimave:

  1. Pojthot o tradhtare
    O te fala t’bane
    O poplli Shqiptare
    https://m.youtube.com/watch?v=-2nIuYZIdHg
  2. djal o djal qe rriti nena / luanin me shtate zemra
    https://m.youtube.com/watch?v=Ir7kC0Fdpzk

na kishte mor molli per ket teme :smiley:

1 Like

happy birthday J.L.