Tralala-ja që po dëgjon - 3

Mirseerdhët tek tema ku mund të ndani me të tjerët muzikën që po dëgjoni.

1 Like
1 Like

Aha… Shum e sforcume kjo siper Fiqo, shum artifishell…
Na nji, pike e vogel voji:

Dakord Fikrete, po ja shif kte tashi dhe me thuj ça meno. Ose mos u mundo se e marr vet me mend.

1 Like

https://www.youtube.com/watch?v=X3dvvtzir8g

https://www.youtube.com/watch?v=6oBfMfpUEAc
https://youtu.be/eJy3TJNRB14