Tralala-ja që po dëgjoni - 7

Mirseerdhët tek tema ku mund të ndani me të tjerët muzikën që po dëgjoni.

Something

Peshku vjeter vendoste linkun per tralalane parardhese.
Nuk po e gjej te 6ten tralala

peshku i ri revoluciinar ka vendosur te presi rrenjet qe e lidhin me te vjetrin.

Ok dakord, po ku humbi 6-ta… :hushed:

1 Like

Ok thank you
Perfundimisht e sugjeroj te nevojshem linkun/ lidhesen meqenese nuk lokalizohen dot gjithnje nepermjet kategorise (Diskutime te lira) :stuck_out_tongue:

na gjej ndonje link komentesh nderkombetarw per jurovizhonin, sapo kendoi bushpepa.

ne ketej akoma orar pune, jemi me keq se ju…

47M per tre dite:

1 Like

brand new album

Eshte artiste interesant dhe me vjen mire qe rrefen te verteta per te cilat jo shume te tjere jane munduar. Videoja eshte shokuese sidoqofte.