Tralalaja që po dëgjon - 6

Mirseerdhët tek tema ku mund të ndani me të tjerët muzikën që po dëgjoni.

albumi i pare i ri per kete vit. fillim i mire :sunglasses:

dobet ne krahasim me te meparshmet. ‘very thin’ do thoja.

2 Likes

https://youtu.be/QZhUi32bvHA

1 Like

Mua me pelqeu pjekuria, evolucioni dhe stili i te kenduarit (qe me duket mua te pakten) i viteve 80-90, edhe pse si kenge eshte me pak catchy.

1 Like

https://youtu.be/Z25NxUGo8Dk

Sot ne mengjes radio kishte nje kenge me vargje shume te thella “I was walking through the woods/found a dollar, dollar”. Qenka DJ Keemstar. Every mofo got a song.

1 Like

https://youtu.be/cu3K1njbYqs


1 Like
1 Like
1 Like
1 Like