Treni rikthehet ne Tirane

2 Likes

A të hëngert qulli “multimodalin” tënd! Duheni lënë në dorë të tikut, t’ju bëjë ato torturat mesjetare që ka mësuar të kisha😁

1 Like

C’eshte ky Treni ? Kemi Fugona per Tirane Durres me ndalese ne Maminas .

1 Like

Hyy, karagjozer te shekullit te ri, hyy gomere te Rivdekjes, hyy hajvaner qe me seriozitetin e shtirur deklasoheni si te paafte, hyyy.
çfar ju kushtonte qe aty ku ishte stacioni trenit apo sot ku eshte nje si pune shetitore, te benit nje stacion nentokesor, qofte edhe diç me tutje, e siper te ishte edhe ajo si shetitore, ku mbajti fjalimin Uriahipi, edhe nje si pune terminali per autobuze apo fugona.
Treni dilte ne siperfaqe, diç me tutje, pas 3-4-5 kilometrash.

1 Like

Asgje nuk do bejne o Pjer, vetem fjale i kane keta rilindsat,ka mbi pese vjet, ato fonde do i zhdukin pa u marre vesh nga iken.

$20 milione gjobe per Te prishur kontraten e pare shkuan per lesh .

1 Like

Atehere drita ne fund te tynelit eshte drita e trenit qe vje perballe :yum:

Po aty pra do te ndertohet stacioni i ri , tek ish stacioni , ne krah te bulevardit (pjesa e re). Pra thjesht kane degjuar keshillat e tua te vlefshme dhe te sinqerta.

1 Like

Hiq tren, vi tren! Si ai qe s’ka pune tjeter e leviz deren! Shtet karagjoz!

“Une kam nje ender” le te behet !

o mir se na erdhe https://youtu.be/ETfiUYij5UE

1 Like

Problemi eshte se Voren, si nyje lidhse, nuk mund ta anashkalojme, duhet bere projekti Vore- Shkoder- Mal i Zi, i elektrifikuar, qe te lidh me linjen europiane, e me pas Vore-Tirane dhe Vore-Durres, e me pas Durres-Maqedoni.