"Unë nuk shkruej urime, as për Krishtlindje as për Bajram, as për ditëlindje..."

1 Like

Kta te miret iken heret. Rama e berisha vdesin ne shtrat nga 99 vjec

1 Like

kjo hapesire do sherbeje per ata qe s’duan te urojne ndrrimin e viteve qe afron, jo domosdo per arsyet e migjenit megjithate

kete do te thoja dhe une Variko ; Te miret na iken, na ngelen krundet.

korrikse, ndoshta nga ne qe nuk duam te urojme Motmotin e Ri mund te kete ndonje qe ka arsye me siperane se te Migjenit. Nuk eshte se Migjeni eshte maje e parriteshme, eshte e hapur udha per te qene me t’mdhej se ai, ose te pakten baraz me te si fele.

Keta te fundit jane ata qe urojne per felen tjeter te festes, te Krishtlindjeve, te cilen Migjeni nuk e uronte si komunist, si shok i Veli Stafes, vellait te Qemal Stafes qe kishte miqsi te veçante me Nexhin si militante te Rinise Komuniste.

e pra per pak profet, do te ishte tamom profet po te kishte parashiku Hitlerin, Murin e Berlinit dhe murin e Trumpit. Por ja qe s’mujti me i parashiku, nuk mujti me parashiku as ardhjen e ACDC, Zeqos, Gonit, Fiqos, parashikoi vetem grupin e kinofiloideve qe shofin filma.

Pra ka qene profet njefelor, profet i rreme. Profetet e vertete jane dyfelore.