Uta Ibrahimi: Sa i vogël është njerëzimi, parë nga Himalaja

4 Likes

Ske nevoj me ik aq larg, hip ne avion e shiko pleshtat poshte

Apo then me ndryshe , ske pse hargjon jeten kote, pas nje politike te lodhur nder shqiptare kur bota dhe synimet jane kaq madheshtore …
ka jete e jete …dhe jete
qika ,dine cka done nga jeta dhe vetja …

2 Likes

Po flet Uta nga Himalaja
sa e vogel qenka dynjaja
mori dynja mor mizore
shume u duke pak na dole :grinning:

1 Like

Rxjeho ca eshte kjo faqe ku kopjon? Ruse spo greke?

Titulli është krejt gabim dhe ndjell ilustrime posthumoristike sigurisht.
UTa thotë: Edhe Himalajet më kanë bë me kuptu se sa të vegjël jemi ne njerëzimi, edhe krejt çka na rrethon është jashtëzakonisht e madhe. Gjej ndryshimin, hë.

serbe, serbe, e Miladin Popoviç dhe Dushan Mugosha.