Vdekshmëria foshnjore 8.7 për mijë, shënon rritjen e parë në dy dekada

Edhe nje premtim tjeter i mbajtur nga Rilindja

Urime, urime :frowning:

Prit pak se jemi te zene duke diskutuar tema me te rendesishme me komandante Edi Ramen, komisar Ilir Meten dhe mekembesin e Naltmadhnise Bashen.

:frowning: keshtu ndodh kur doktoret ikin