Vëllezërit Fuga, simboli i Katovicës në kohët e sotme

http://www.360grade.al/politike/item/57385-shaban-murati-akuzon-artan-fugen-vellezerit-fuga-simboli-i-katovices-ne-kohet-e-sotme

Artikullin e lexova por aty ishte dhe kunderpergjigjia e Fuges, te cilen administratoret duhej te sillnin. Une nuk njoh asnje nga keta te dy, veç ç’kam lexuar disa artikuj nga ky Fuga.
Dikur ne kohen e socializmit, sollen aty ne uzinen tone (si denim) nje burre te vjeter, simpatik, me mbiemrin Fuga, tirons i vjeter. Me Fiqiriun u bom shok menjehere, ngaqe edhe ai ironizonte po si mua sistemin ne fuqi, bonim gjithmon shaka. Me vone ne kohen e demokracise, ai si ekonomist qe ishte, u punesua ne Kontrrollin e Larte te Shtetit. Me vone nuk e di se ç’u bo me te. Bo vaki keta dy Fugat qe permenen ketu, do te kene te bejne me Fiqiriun, shokun tim.
http://www.360grade.al/politike/item/57386-fuga-iku-dhe-shaba-germo-qen-germo-se-taren-e-ngordhur-do-gjesh-vetem

Me mire motrat figa sesa vellezerit fuga

1 Like

Kapo,po kte c’ne,pse e solle,ky eshte nga ana juej?! Dhe eshte nga ata kualitativet qe ju ben nder.Nuk ben pjese ky Kapo te rraca velgjerakeve,qe per hire te nipit te konformohet dhe te beje kompromise me ndergjegjen. Une s’jam fare dakord me qendrimet e tij,ama edhe keto sulmet tuja rraciste (per ju njelloj si qemoti,pjesa me sfond te majte eshte rraca qe nuk eshte shoqerisht e denje) jane te neveritshme.