Video editor app. online

me duhet nje video editor app. i disponueshem / shkarkueshem online që:

  • te jete pa pagese
  • por jo fare elementar ne opsione,
  • dhe i vleresuar nga perdoruesit (good rating)

cfare sugjeron ppu-ja

:movie_camera: maker ne windows 10.

flm. nuk di cfare eksperience ke pas me te, e kam provuar dhe m’u duk teper bazik (s’ka opsione) dhe i ngadalte. edhe review-te thoshin te njejten gje prandaj hoqa dore.

Windows movie maker ka qene jo keq por u nderpre

Eksperience teper e vogel .shkurtova nje video mjaft per tu derguar me email .microsoft store ,iTunes kane free apps apo teper Te lira .

1 Like

https://www.google.it/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.openshot.org/it/&ved=2ahUKEwigg5S-6rzaAhUFLMAKHRIRB3YQFjAgegQIAhAB&usg=AOvVaw3RcWVG_7NsFUzGBxR-u_ip

1 Like

eshte nga zgjedhjet e para kur kerkon ne google, e kisha pare dhe gati e instalova por e lashe se s’dija gje per te dhe s’desha te ngaterrohem me shkarkime te pasigurta. Po ka mundesi dy fjale si ju duket. flm.

versioni free i davinci resolve. esht perfekt!

1 Like

Rrofsh, ta shoh sot


Mjaft i mire por kerkon rregjistrim per te leju shkarkimin

Ca do te besh me videon? Stabilizim te dridhjeve, rregjullim drite dhe ngjyrash, shkurtim, vebdosje teksti apo logoje?

Foto familjeje,
As aq nuk mund te punosh me photoeditorin e Microsoftit, megjithe tutorialin qe sugjeron shume me teper.

Kete kam pas perdorur sepse eshte 5 mb, dhe me licence trial.

1 Like

U shkarkua, feedback-u pas pak ditesh