Video: Kronikë e KlanKosova mbi ngjarjet në Maqedoni

forca aktuale qeverisese ne Maqedoni, pas humbjes ne zgjedhjet parlamentare, permes egzekutivit po perdor policine (ose ndryshe, mungesen e saj!! ) per te penguar procedurat e rotacionit demokratik te pushtetit

skemi shtrt ne, futi ushtrine shqiptare e pushtoje ate lesh vendi ne 24 ore, dergo sllavet ne bullgari, ose jepu 24 ore e nisin e te flasjn shqip te gjithe gjakprishurit

1 Like

Kinge motra
Lere shikimin pastaj


Si ka mundesi nji deputet shqiptar terhiqet zvarre neper korridoret e parlamentit dhe shteti shqiptar as nuk pipetin jo me te kerkoj te drejta per bashkombesit e tij.

me c’flitet tjeterkund, mbeshtetesit e Gruewskit kishin qene dakord per nje shqiptar ne kryesine e parlamentit, por kontestonin emrin konkret te zgjedhur.

sa te vere bythen ne karrige presidenti i ri dhe do te reagoje