Vodafone, Telekom Albania dhe Albtelekom nën hetim për manipulim çmimesh

Rritja e menjëhershme e tarifave për shërbimet me parapagesë të tri kompanive celulare si dhe unifikimi i ofertave për paketat me parapagesë nga Albtelekom, Telekom Albania dhe Vodafone, e shtyu Autoritetin e Konkurrencës të hapë hetime të thelluara për krijimin e oligopolit në tregun më fitimprurës në Shqipëri. - BIRN

cmimet ne shqiperi jane 100 here me lire se ne usa, kot ankohen

telefonia, tregu i siguracioneve dhe karburantet kane te njejten filozofi, pervecse jane bizneset me fitimprurese. te shpresojme ta fillojne diku.

po dhe rrogën 100 herë më pak se në USA e ke.

Sme intereson rroga, pse nafta ben me lire?