Votimi elektronik i pamundur, KLSH: Kartat nuk kanë të dhënat

Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.

Votimi elektronik eshte i mundur or kelysha blloku,por nuk doni juve se nuk ju intereson.

Po ,Ka bere rrugen e kombit hoqi vizat futi Shqiperin ne NATO, do hapte edhe negociatat per pranimin ne BE po Rama filloi protestat dhe e 10-vi gjithçka.

2 Likes

Me ato pasaporta tu hapen rruget per heqjen e vizave,se te ishte per juve bijte e eterve do te ishim akoma me leternjoftimin e Enver Hoxhes,apo me karten e identitetit te Nanos…

1 Like

check your blood pressure

Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.

Cudi pasaporta e Sales u pranua ne BE,ndersa me dokumentet tuaja fshinin b… neper doganat kufitare.

Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.

1 Like

PO a ka turp (per mua eshte krim) me te madh sesa te koncesionosh nje kompani te huaj me eksluzivitet mijra vjet per te prodhuar dokumentat e identifikimit te shtetasve shqipetar me cip (ku duhet te ishin te dhena te detajuara te personit perfshi rrethin e ngushte familjar) dhe te mos funksionojne? Te gjitha te paguara nga vete shtetasit. Siguria e kartes se identitetit - ZERO! Pra mjafton te fallcifikosh nje karte plastike gjoja me cip dhe mund te besh namin neper banka apo institucione te tjera ku kerkohet karta e identitetit. Them gjaja me cip sepse edhe ato te vertetat cipin e kane gjoja, pra nuk ju funksionon. Po cfare kerkon me teper nje prokuror ne detyre per te nisur nje hetim per kete krim mbare kombetar? Faktet i ka cdo njeri biles edhe vete prokuroret.

1 Like

Cdo dokument ka nje id unik, e mjaftueshme kjo per cdo sistem votimi online
Se sdun me e ba, pune tjeter

Ske ca pret nga ed bQiri, sal shalQiri e ilir metQiri

1 Like

shalQiri, kur shpalli kompanine qe do te prodhonte dokumentat e shtetasve te albanistanit, tha se mbas prodhimit te tyre do te silleshin edhe pajisjet qe do te mundesonin leximin e cipit te ID ne menyre qe jo vetem te perdoreshin edhe te dhenat shtese qe perman cipi, por edhe per te vertetuar origjinalitetin e ID, pra qe nuk eshte e fallcifikuar. Jo vetem qe nuk erdhi asnje pajisje, por edhe sikur te kete ndonje te tille ka per te lexu nje mut, sepse cipet jane fallco, pra kompania koncesionare paguhet shperblehet per dicka qe nuk e ka realizuar. Shpresoj te mos ta kem gabim.