Vrasje në kufi për hashash

Vetem hashash te zene veshet.
Hasha, hashash, hashash :frowning:

Dhe per me teper nga rob qe s’e ndezin. Tmerr!!

1 Like

Po stha kot Ai: Tirana po fluturon

Vetem Bashash na degjojne veshet

Ka një rënie të numrit të votuesve, nga se ka ardhur?
Rënia e votuesve ka ardhur nga vdekjet natyrale, që janë një proces normal. Në janar 2017 ka patur rreth 3 mijë vdekje, që llogaritur në një total prej 21 mijë vdekjesh tregon se muaji janar ka qenë një muaj shumë i keq.