WikiLeaks, një agjenci spiunazhi armiqsore, thotë drejtori i CIA-s

Mike Pompeo, drejtor i Agjencisë Qëndrore të Inteligjencës (CIA) e ka sulmuar ashpër organizatën WikiLeaks dhe themeluesin e saj Julian Assange. Pompeo tha se Assange bëhet palë me diktatorët për të fshehur qëllimet e tyre nën petkun e gjuhës së lirisë dhe privatësisë. “WikiLeaks ecën si agjenci spiunazhi armiqsore, dhe flet si një e tillë,” - tha Pompeo. “Assange është një narcist që nuk ka krijuar asgjë me vlerë.” - shtoi ai.

Pompeo e ka akuzuar WikiLeaks si bashkëpunëtore të Rusisë në sulmin ndaj Konventës së Partisë Demokratike gjatë fushatës presidenciale. Ai tha se kanali televiziv shtetëror RT është vegla kryesore e propagandës ruse, e cila bashkëpunon vazhdimisht me WikiLeaks.

ka qene njoni ketu qe sillte linqe te RT ketu. na sillte edhe kuririn. ka qene se nuk eshte mo, ishte shume i dobet.

1 Like

Gjithmon kam menduar e dyshuar se keta te CIA-s jane me defiçens mendore, dhe ja ku e verteton edhe ky drejtori i tanishem, me budelliqet qe thote.

Pompeo eshte nje nga me te zotet ne ate post, por juve ne BE do te beje mire tju lere ne meshire te fatit Amerika, se shume mend jepni.
Nje fjale tha Trumpi per NATO-n ne fushate dhe ju shpetoi shurra nga frika.
Tani qe Trump duket se do ta vazhdoje angazhimet ne NATO ju erdhi goja.
Hajde paguani kuotat e vendosura nga NATO dhe mos jepni mend.

Prandaj u takuan Trumpi me kryetarin e Natos, i pe apo si pe, te dy si pellumba, gjith shend e vere :yum:

Po edhe simbolin e paqes qe mban ne goje pellumbi, edhe ne shenjester, sikur nuk shkon i modho. Se i thone qe te prishen ekuilibrat.