Zen me elefant, gjirafë dhe frigorifer

Hokusai


@ae.

Nje pyetje off topic: Pse u hoq rubrika me poezine “Mbreti i Tules”?

Gjërat që hedh këtu unë i heq pas një kohe, sepse janë origjinale, sepse i kopjojnë e i hedhin në forume të ndryshme dhe ngaqë janë të paredaktuara, bruto, si të thuash. Gjithashtu, edhe kultura e të lexuarit falas e veresije punën e lodhshme të të tjerëve ka edhe ajo kufijtë e saj e nuk ka pse të jetë përgjithnjë e tillë, me theksin te “përgjithnjë” kjo.

3 Likes

Se pse kemi ca kohe qe Po zevendesojme shkronjen Xh me GJ. Fjala eshte xhirafe.

GJIRAFË f. zool.
Kafshë gjitare përtypëse dythundrake, me trup të madh, me qafë e me këmbë shumë të gjata, me qime të verdha në të kuqe e me njolla të mëdha të murrme, që jeton në Afrikë. Qafa e gjirafës.
http://www.fjalori.shkenca.org/

1 Like

e bleu Zeni
frigoriferin
elefantin e la
gjirafen e ciu

1 Like

tqaft lopa tyja motra