Zgjedhjet 2017 - Beteja për Shkodrën

Në zgjedhjet e vitit 2013 në Shkodër u hodhën 122 mijë vota, nga të cilat, 64 mijë u fituan nga koalicioni i majtë dhe 55 mijë nga koalicioni i djathtë. Në vitin 2009, rezultati pati qenë 67 mijë për të djathtën dhe 41 mijë për të majtën, me një numër prej 116 mijë votash. - Gjergj Erebara, BIRN

Ndersa Lulthimi nderpret fushaten…Ne Shkoder PS-PD barabar me 41% te votave

3.5% e votave te LSI ne Shkoder shkon per PD

PS ka ne Shkoder nje rritje me 10%…kshu osht kur Xherry iken tek Trumpi mes fushate…bo nomin Tommy :v:

Turp, LSI ne Tirane mblodhi sot me shume njerez se PD

U garumbllun se po nuk doli LSI force e pare…Edvini me Lulthimin kan per te spastru administraten si ne 1990 se u ka shku thika ne palce njerzve prej LeshElise

1 Like