Zgjedhjet 2017, ja kush i ka në dorë

PD ose opozita nuk hyn ne zgjedhje me dillerat e kanabisit dhe prostitutave, qe te jemi te qarte dmth. Edhe Pr Dr z Berisha kete mendim ka. Se Lulin nuk e pyt njeri.

Zeqo, une mendoj se duhet ta shikoni dhe njehere qendrimin tuaj dhe te vini me nje propozim te ri.

50$ vota per 1 milion shqipe, i ka futu zgjedhjet aleanca e krimit edhe per nje mandat.
Per te mos rene ne sy, pas kandatit te dyte pese e lesei do ngaterrohen, e ja lene lulzimes per nje gisht