Zgjerimi rus në Frontin Ballkanik: levat dhe pasojat

http://www.mapo.al/2017/01/zgjerimi-rus-ne-frontin-ballkanik-levat-dhe-pasojat/1

largpames enveroja, i bani shqipet me msu rusisht
edhe me largpames burisha, mesoni kinezce tha