Zhvendosja e ambasades amerikane ne Jeruzalem.Lideret arabe kunder Trump:Kujdes, mund të ketë pasoja të rrezikshme

http://www.balkanweb.com/site/zhvendosja-e-ambasades-amerikane-ne-jeruzalem-lideret-arabe-kunder-trump-kujdes-mund-te-kete-pasoja-te-rrezikshme/

4 posts were merged into an existing topic: Trump vulos historinë

korent, eshte nje teme e tille nderkohe. Temen do e mbyll dhe do t’i kaloj komentet tek ajo. Ti shko vere kete artikull ne ate teme po te duash.

1 Like