Zhvillimet e pritshme 2019: Syte nga SPAK

Besoj se spak-u do jete anglisht se me emertimin shqip nuk shkonte! Gje tjeter nuk kuptova ç’donte te thoshte gazetari shqiptar i gazetes serbe!

Struktura e Posaçme kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar quhet shkurtimisht “SPAK”.

Po A-ja ështė dhuratë? :grin:

A-ja eshte lene enkas per ty :grin: