Zombies të fjalës së lirë

Tek Peizazhe.com, Ardian Vehbiu mban qëndrimin e vet në lidhje me “gazetarinë e portaleve”, duke nënvizuar mjerimin ku është katandisur informimi i publikut në kushtet kur profesioni i “zhurnalistit online” ushtrohet pothuajse ekskluzivisht si mjet shantazhi dhe përfitimi.

3 Likes

Sherret, bejbi, videot me sherre jane menyra e re per te bere para.

NaltGjatesia e tij tha Koncerti i Vienes, JO Orkestra e Vienes !!! Orkestren do morim ate te Brrakes. Me te ftuar Hekuranin, Myslymin, Zydin ci i bje gjezit dhe Luanin ci kno kong gabelsh… Per efekt, shtatgjatesia e tij ka vu edhe flamurin austriak te statusi. Well played motherfucker… dhe bagetia rrijne ne rradhe per bileta per eventin artistik unikal.