Zyrtarizohet kalimi i Aeroportit të Rinasit te “Kastrati group”, për 71 milionë euro

Ma mire te na e nxij jeten nje kompani e jona se sa nje e huaj :stuck_out_tongue:

mirpo konçensionit, edhe sa vjet i kane mbetur, se gjersa auroporti i Kuksit nuk eshte akoma ne fuksionim, bie ajo pika e shtimit 2 vjet konçensionit,

nga njera ane, jemi te gezuar qe aeroporti iu shkeput mafiozve te huaj, ama nga ana tjeter kemi frike se mos keta vendasit tane jane po mafioze si ata te huajt,
urojm qe konçensioni te mbaroje sa me shpejt dhe aeroporti ti kthehet shtetit shqiptar, e me pas te shihet se ç’mund te behet me tej,

Kur aeroporti kryesor i vendit shitet per 71 milione euro ,cfare fitimi pritet te nxjerrin dhjetera milione euro te investuara ne aeroportet e tjere qe jane ndertuar apo pritet te ndertohen?

nuk shitet aeroporti alba, shiten te drejtat konçensionare, kontrata,
te shitet aeroporti, do te thote te kalohet nepermjet keshillit te ministrave dhe parlamentit,
aeroporti eshte i nje rendesie te veçante, nuk mund te shitet keshtu tak-fap :grinning:

Kompania e meparshme mezi i nxirrte 5-6 milione euro fitim ne vit duke patur monopolin ,qe do te thote rreth 8% fitim ne nje investim 71 milione .

o Pjer po shteti shqiptar e ka dhe e ka pas aeroportin qe kur u shit nga gjermanet,