Diskutime te lira - Gusht 2019

Mirseerdhët tek tema e diskutimeve të lira për këtë muaj. Këtu mund të diskutoni pak a shumë çfarë të doni, sidoqoftë duke ndjekur udhëzimet e faqes.

1 Like

Ishim mire ne korrik!

Bashke me gushtin iken dhe vapa.

iku korriku erdhi gushti dhe diskutimet po te lira mbeten, si su bene njehere te shternume xhanem?!
(dmth si su bene njehere fashiste, por gjithnje komuniste ngelen)

bashke me korrikun iku korriksja, erdhi gjembi bashke me gushtin!

Edhi gjushti

nuk e kuptoj pse hedh ne kete mejdan fraza prej thuthaqi?

Vallaj ai zakja ka qene i modh vertet. Ti me verte bon muhabet me kalamojt e shkalles pallatit.

pavaresisht se jemi race e fisme iliro pellazge me origjine hyjnore shume te larte duhet te kthjellohemi menderisht nganjehere e ne seancat e pushimit ndermjet masturbimeve patriotike te mesojme nga ethopia.
https://www.msn.com/en-us/kids/people-places/planting-seeds/ar-AAF4Rbg?ocid=spartanntp

Ca thu mer, aq peme i mbjell lali pedEri per 2 jave

Si një popull i vogël si shqiptarët ka mujt me nxjerr kaq shumë rrugaça”

E kemi nga fisnikeria e madhe pellazgo ilire :joy:

se mos vetem rrugaça
image

1 Like

dikujt ketu i dogji konstatimi i njeriut te kishes

:slight_smile: nice

Komunizma ishte rrugaceri .

1 Like

me fal po nuk e kisha me ty melart

mir mir, po nuk doli e qarte me çin e ka Zef Pllumi.

Me monistat prs

Edhe ne faj, edhe ankohen:

2 Likes

aha e paska me veten e vet. A ka guverne me moniste se Vatikani?