Diskutime të lira - Nëntor 2021

une nuk jam vajze sentimentale minorene si ty, jam burre me lesh ne turre si Pjeri, megjithse nuk kam VQ kam TVLS :smiley:, nuk kam se si te humb virgjerine. Jot eme ka humbur virgjerine kur u ngjiz me ty me operativin e katundit ne stallat e kooperatives, dhe ti rrezik e humb virgjerine nga Pjeri, se si shum e dyshimte eshte simpatia e juaj ne muajin dhjetor :joy:. Per te mos thene edhe perverse, sepse ti je minorene, dhe Pjeri rrezikon shume ne kete rast.

r.v., prit prit se ka akoma

Kur shef “money heist” edhe fillon njef Salvador Dali…(pleqt BQ lulishtes se firenzes qe shesin gazeten Paloma 1 Euro tek questura)

po, po, pleqt e firences qe mbajne mbi gjunje vajza minorene te virgjera ne dhjetor te demokracise te prishura me kallom misri

E vetmja gje qe mbajne kryesisht pleqt e Firences jane qente me te cilen komunikojne cdo dite si fishku i fundit qe i ka ngelur ne jeten sociale, pasi (kryesisht per faj te tyre), i kane braktisur te gjithe… :frowning:

r,v ka uçel
megjthmen

me ucel pa ucel, vajze per koken e vajzes eshte. Pastaj per pleqt e vetmuar te firences eshte njesoj, biles r.v. me mire se qeni eshte per te be shoqeri. Ul ne preher te xhajes nga Firence, afer asaj kafenese qe ka nje kaçator me aviator te luftes pare botrore, ta sqaron politiken shqiptare ne maje te gishtave, bile te tregon si kalendar: “o admin iku nendori, erdhi dhjetori i demokracise”. Ja pret xhaja nga Brukseli majakrahi ul ne lulishte: “o admin iku nendori, erdhi dhjetori i demokracise”.

prap -a ? mos ma politizoni dhjetorin e aromes se kanelles ,veres se nxehte e motit krisalizues… te mendojme boterishte bre , jo vetem te imitojme qe jetojme boterishte , Sonte pata nje pershtypje fenomenale ne mes te metropolit arberor , deri sa prisja te nxehej shtrudel me molle ne mikrowelle te importuar nga Indonezija ne nje bakeray stil perfekt londinez,dola te pij nje cigare te kontrabanduar nga bullgaria qe shitet i lizenzuar ne tregun ateror ,sodita rrokaqiellt e investuar nga mafija Albaneze qe konkurence i bejne dhe Wall Street -it ne prag fundviti, dhe ne dore mbaja qaj rusi me gota turke qe u ofrua gratis nga sherbyesja simpatike , lem nam tek te huajt me bujari , i vetmi identitet autokton e qe per dreq na paralelizojne me Anadoll …

per cka ishit tu perla , ju ?

1 Like

:star: :star: :star:

ne jemi ca gamorë nga atdheu amë qe po bejme wrestling, sport amerikan qe ne boten e globalizuar aplikohet edhe ne Anadoll.

mos prit nga gamoret qe te kuptojne se çfar po bejne, pranej kot qe pyet.

shume i bukur i tere komenti jot siper, dafne :seedling: :herb: :fallen_leaf: :leaves: :maple_leaf: :tulip:

Ne bejme gjera… s’ka rendesi c’fare bejme por rendesi ka qe bejme gjera…Ne ndryshim nga ju nordiket e europes qe keni krize eksitenciale cdo 3-4 dite se e vrisni kaq shume mendjen…

ka rendesi qe ne vajzat e virgjera sudkoreane bejme llafe te pista me pleqte e Firences dhe me magazinjeret e Belgjikes duke festuar lirine qe sollen studentet e dhjetorit.

:+1:
koment raçkapurian

:smiley:
aty-aty jane Raç Kapuri dhe Rabindranath Tagore

Nuk po vazhdoj te merrem sepse do merziten qente qe te bejne shoqeri

ti moj vajze perfiton nga rasti qe je ne Kore te Jugut:

#dojadalim

immagine

vertet me pelqej vlersimi qe ju pelqyet Inkuzicion . ( eshte vlersimi me i larte qe me eshte bere ne komunikim verbal ) sepse besoj kuptuat ate qe u mundova te percoj … te jetosh ne shekullin 21 , te bartesh sukseset e te vepruarit te gjithe njerzimit neper kohe, te arrish te ndjesh te arrituren e tyre permes ndjenjes se perjetuar per ate qe e jeton dhe te mundohesh te perceptosh si vizion se si do te evuloj ky perfeksion kur ti te mos jesh nuk te le as kohe e as hapsire te mirresh me pluhur tjerresije duke kaluar …

dafne,
artistet e mdhenj, sa here kerkojne te analizojne dhe t’i shpjegojne admiruesve madheshtine tyre artistike, deshtojne keq :laughing: