123 ehaaa…
E ha, e ha edhe kush ka sukses, e ha një, dy, tre herë e ha
me pelqej ajo qe the Pjer , shume avangard per mentalitetin ekonomik te patriotit pelagz .
( por kur simbiozova Pjer qe kam lexuar me ate figurativ gjeta gabimin , nuk perkon rrushi i fementuar per tipin tuaj , provo kompot manaferrash … une jam rritur me te )
E kam thene qe diten e parë dhe zbulimi i varjantit Omicron eshte prova më e fundit : sequencing-u i coronaviruseve qe qarkullojne mbi toke (me mijra !!) eshte gafa absolute që në krye te herës te kesaj historie.
“I can promise you other countries, when they pick up a new variant, they’re going to be very careful before they announce it, looking at what happened to us” Strong words from Dr Angelique Coetzee from the South African
reacting to travel bans. #Omicron
dhe eshte vete ajo qe e ka zbuluar varjantin e ri
dafne, nuk te kuptova fare e dashur, se ç’ke dash te thuash,
Ja ku erdhem atje ku ishim para dy vjetesh : duhet te infektohen patjeter shumica e miletit (imuniteti i tufës) qe virusi te ikë. Pike.
kete don te thote dafne e dashur:
r.v. shof se te interesokan çështjet providenciale, dmth qeke intelektual i modh ene tina.
r.v. paska formu tamom formen e boles se Marlonit njelloj si ben ti jasht shtetin ne Kore xhestin e shenjes se shqiponjes arberore. S’dikam gjo une, paska kriju komb Marloni?
kjo eshte ajo qe do vij fiks mbas gjykimit universal te parakoheshem te 11 Dhjetorit
11 dhjetori është dita e 345-të e kalendarit gregorian dita e 346-t në vitin e brishtë - kështu që deri në fund të vitit kanë mbetur edhe 20 ditë.
Po Gregori kush eshte?
Gregori Pek