Rusine (domethene rusët) i ka denuar perendia : duke mos u çliruar nga nje plak 70 vjeçar me Parkinson (kape çik videon se si leviz dorën sikur i bie pianos, per te fshehur ndonje dridhje te papritur te saj), rusët veçse vetë-dënohen.
ah po, se harrova: Siria kish njohur republikat indipendentiste te Donetsk dhe Louhansk
ps1: Gjermania sapo pezulloi gazsjellesin Nord Stream 2
ps2: Rusia te pergatitet per partenerin e saj te ri dhe unik : Kinën. Po desh te mesoje me shume per te, te pyese Korene e Veriut (qe e ka Kinen partner te vetem )
Une 13 per 14 jam… Por edhe pse jam ne kete moshe prap se prap nuk e kuptoj faktin qe ti je komunist edhe nuk te pelqen Putini…Te pelqen Edi Rama por nuk te pelqen Putini… Dmth te pelqen shteti oligarkike (alla Putin) i Edi Ramaes por nuk te pelqen ai qe ka shpik sistemin dmth Putini…Idealet e tuja nuk mbeshteten ne ide por ne njerez… Do te thot qe edhe opinionet e tua, jane shume siperfaqesore bazuar ne ai tha qe i kishte then ai tjetri, qe fox news etj etj etj.
Mbase ky opinion nuk ka vlere se ne fund te fundit 13 per 14 jam…
Kundershtimi i botes ndaj pavaresise se Kosoves ne vitet ne 90 ka qene argumenti se e gjithe europa lindore ka qene e perbere nga Kosova dhe nuk donin te krijonin precedent .Colin Powell e tha cope:” read my lips ,no independence “. Nuk e di se cfare ndryshoi po shqipot qe gjithmone qahen per fatin e keq iu ndriti fati ne kumdershtim me ate qe iu mesojne femijeve te ture se fajin ua kane te tjeret ,bota ka qene bujare me shqipot .ajo rrezikoi balancat gjeopolitike te planetit per t’iu dhene shqipove nje shtet te cilin ata po e qeverisin mysybet si shteti ame .
Me nje fjale te vetme : Bosnja (dhe 100 mije te vdekurit e saj) : une kam thene perhere me vete se ne shqipot duhet ti ngremë Bosnje-Hercegovines nga nje monument në çdo qytet (te Shqiperise dhe Kosoves !).