Festivali i 57 i Këngës në RTSH

Te gjitha kenget e Fest 57 :

i ftuar : Ermal Meta

1 Like

ky festival sikur postonte kenget paraprakisht ne net per publikun por sikur s’jane ne kete faqe

jane jane :

click ne secilin kengtar/e; pastaj “video”

1 Like

ngjyre e xhaketes se Ermal Metes :heart: thuhet eshte ne mode sivjet, brown is coming back strong, ‘brown is the new black’

po atë jevgën nga levani, atë meksikano-greken:stuck_out_tongue: që nuk e mban mend shqipen, nuk e ftuan? ishte edhe model i shumkulturalizmit,

Nga nje degjim i shpejt dhe i percipte:

Nje kenge ndryshe :

1 Like

Ka dal emri i fitusit hala? Si zakon asht te meret vesh perpara.

komente mjaft te mira ka marre ne jutube

kete vit me pelqeu prape kenga e Dilan Rekes
e ndonje tjeter aty ketu

Nuk eshte brown lol, eshte tip burgundy. Dhe po kjo ngjyre eshte trendy sot,

1 Like

true :crazy_face:

Kjo vajza eshte violoniste në zanat (në orkestren e rtsh) dhe e ka shkruar vete kengen:

1 Like

Po ashtu, kenge sh e mirë e Eltonit:

Sa e mirë si audio, aq e dobet si performance live :frowning:

Pas 17 vjetesh në festival dhe sh interesante:

1 Like

Paradoksalisht, jo keq!

1 Like

Por shancet me te medha per te fituar duket se do i kete kjo (qe nuk eshte fort keq fundja) :

sikur ta dija per kete kenge, thosha prit kur te dale live

boo saksofoni vitet '80 - so outdated